01. HOME   02. ONTWERP   03. AANLEG   04. ONDERHOUD   05. CONTACT  
Wederzijds begrip met onze klanten is een waarborg
voor
het succes van ons bedrijf!
                       
 
 


Het landschap
van
je droom!
 


Wij creŽren schoonheid
en harmonie
!
 

Ruime
ideeŽn
voor
het landleven!
 
 


Ontwerp

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. Een tuin moet in harmonie zijn met het huis en de omgeving. Ook moet een tuin sfeer en rust uitstralen. Maar een tuin moet ook praktisch worden ingedeeld.

Dit vraagt om een gedegen ontwerp waarbij creativiteit en kennis noodzakelijk zijn. Voor het maken van een ontwerp moet dan ook absoluut de tijd worden genomen. We ontwerpen de tuin altijd in nauwe samenwerking met de klant.

 


Onze werkwijze gaat meestal als volgt.

Bij een eerste kennismaking worden al uw wensen geÔnventariseerd. Hierover praten we dan een poosje door. Aan de hand van dit gesprek worden een aantal schetsen gemaakt. Met deze schetsen komen we weer naar u toe, waarbij we deze verschillende schetsontwerpen bespreken. Het voordeel van verschillende schetsen is dat u niet meteen aan een (schets)ontwerp vast zit.

Altijd rolt er tijdens zoín gesprek een schetsontwerp uit die het meest aan uw smaak en wensen voldoet. Tevens geven we een globale prijsindicatie per schets.

Hierna volgt het uiteindelijke ontwerp. Ook dit ontwerp wordt weer samen met de klant doorgesproken. Tevens met een begroting van de aanlegkosten.

 


Hierna volgt nog eventueel het beplantingsplan.

Ook werken wij regelmatig samen met ontwerpbureaus en tuinarchitecten. Bij de aanleg zorgen wij voor de vakbekwame realisatie van het ontwerp

 


01. Home

02. Ontwerp

03. Aanleg

04. Onderhoud

05. Contact


 

Hoveniersbedrijf Wim Oudijn
Adres : Vogelwikke 30
Postcode : 6721 RN Bennekom
Telefoon : (0318)- 43 18 41
Mobiel : (0620)- 54 54 31
Fax : (0318)- 43 19 60
E-mail : info@oudijnhoveniers.nl
Website :
www.oudijnhoveniers.nl